Багато любителів кави віддають перевагу туркам з латуні, так як смак напою здається їм більш насиченим. Сплав цинку з міддю із добавками забезпечує високу міцність виробу. Турка важка, трохи слабша за чисту мідь, але все ж таки прийнятно проводить тепло. турки мають традиційну конусну форму, правильну вузьку шийку та обов'язково широке дно.
Латунь може темніти і окислюватися під дією кисню, тому в сплавах присутній алюміній або внутрішнє покриття харчовим оловом. Турка служить 30-40 років, міцний виріб і не деформується при експлуатації.
< Латунь трохи дешевше міді, не вимагає складного догляду і рівномірно розігрівається. У салонах Гангу наявність турки ємності по 250, 400, 900 мл. Якщо такою туркою користуватися тільки зрідка, то матеріал темніє. Для цього ми рекомендуємо нашим клієнтам спеціальний засіб - Дара. p>
Яка кава потрібна для турки?
Найкраще підійде кава натурального походження дрібного помелу. Арабіка більш масляниста, має великі зернятка. Шанувальникам міцного напою краще підійде сорт Робуста впереміш з Арабікою. -ruchkoj-art19097-2.jpg" width="650" height="650" caption="false" />
Як правильно і швидко зварити вдома каву, щоб вона була смачною:
- налити холодну воду, підігріти її;
- насипати мелену натуральну каву;
- також можна внести добавки - цукор та спеції (червоний перець, сіль, імбир, кориця в невеликій кількості);
- прогріти чашку (щоб тара нагрілася, достатньо налити в неї окріп);
- поки кава гріється, буде з'являтися піна, її знімають і кладуть у чашку
- якщо вміст турки піднімається, припинити нагрівання (можна 2-3 рази повторити той момент, коли кава піднімається і готується до закипання);
- перемішати каву і налити в чашку; не можна доводити каву до кипіння;
- правильно зварена кава має світлу тонку плівку;
- якщо потрібно зробити каву з молоком, то треба спочатку зварити напій, налити в чашку, потім долити потрібне кількість прохолодного молока;
- оптимальне співвідношення 100 мл води на 2 ч. л. тонко мелених зерен;
Коментарі (0)