Асафетида (смола) арт.22016
  • Товар
  • Опис
  • Відео
  • Відгуки (0)
  • Схожі товари
Товар

Асафетида (смола) арт.22016

Категорія: Чай та спеції
Артикул: 22016
Асафетида - це смола, що сильно пахне, отримана з парасолькової рослини. Спеція асафетиду є одним із найважливіших інгредієнтів в індійській кулінарії. Вона з успіхом замінює цибулю та часник, при цьому не залишаючи запаху. Її можна додавати в закуски, супи, овочеві страви та гарніри, салати, загалом скрізь, де ви додали б цибулю або часник. Також вона добре підвищує апетит, допомагає при відрижці, усуває гази та підвищує тонус організму. Упаковка: 50 г.
90грн
Відсутній
Відсутній
Характеристики товара
Країна:
Індія
Доставка по Україні
  • Нова Пошта
  • - вартість доставки залежить від габаритів вантажу та пункту призначення (мінімум 70 грн.)
  • - послуги транспортної компанії оплачуються покупцем окремо на складі компанії при отриманні товару
  • - термін доставки 1-4 дні.
Кур'єрська доставка по Києву
  • - доставка замовлень нашим кур'єром по м. Києву – 100 грн.
Опис

Асафетида – це рослина сімейства парасолькових з товстим стовбуром, округлим здутим коренем і великим листям. Однак ні насіння, ні корінь і ні зелень цієї рослини не використовується як прянощі. Пряністю є молочна смола, яка виділяється з кореня, а потім висушується.

Смак і аромат< /b>

Саме через свій специфічний запах асафетиду має ряд неприємних назв. І справді, запах асафетиди дуже специфічний - чимось він нагадує суміш запахів часнику та цибулі. За смаком асафетида більше нагадує часник. Особливістю аромату є його підвищена леткість, здатність як просочувати собою все - стіни, одяг, посуд. Асафетида, внесена в приміщення, де температура повітря вище 22 градусів, за кілька хвилин просочує всю атмосферу настільки, що вивітрити його неможливо протягом доби.

< span>Застосування в кулінарії

Національні кухні: індійська, іранська, афганська, курдська

Входить до складу сумішей: іноді входить до складу суміші каррі

Поєднання з прянощами< /strong>: куркума, кмин, імбир, чорна гірчиця. Не поєднується з прянощами: цибуля, часник

Використання: асафетида в шматках вважається чистішим продуктом, вона має сильніший смак і аромат. Порошкова зазвичай використовується з домішками пшеничного або рисового борошна. Вона м'якша, але її зручніше використовувати у приготуванні. Найчастіше асафетидою замінюють цибулю чи часник у стравах. Асафетиду можна використовувати і як пряність для м'яса, але історично склалося, що вона вважається "вегетаріанською пряністю". Її закладають в овочеві страви, відмінно поєднується з бобовими. span>< span>

Застосування в медицині

Надає сприятливий вплив на:

  • трава – допомагає при несваренні, полегшує травлення, нормалізує мікрофлору. >використовується як болезаспокійливий при зубному, головному і вушному болю.
  • відновлює гормональні функції надниркових залоз і статевих залоз.
  • <

    Виробник:  Індія.

Відео
Відгуки (0)

Відгуки (0)

    Написати коментар