Чай масалу (Tea masala Nepali) - традиційний напій , що складається з чаю і суміші прянощів. 12pt;">У Масалу Чаю в Непалі та Індії стійка репутація володаря лікувальних, а іноді і чудових властивостей. Одна чашка на день вважається хорошим тоніком та профілактикою.
Імбір, кардамон, кориця, гвоздика та чорний перець традиційно використовуються в Аюрведі для вирішення проблем із травленням. Зменшує позиви до нудоти. Покращує метаболізм, нормалізує кров'яний тиск. Позитивно впливає серцеву діяльність. Має протизапальні властивості, підвищує імунітет.
Гарний засіб проти застуди та закладеності носа.
Склад: чорний чай, чорний перець, сухий імбир, листя каррі, кардамон, гвоздика.< /span>
Рецепт: Щоб отримати кращий аромат, Чай Масалу додають в киплячу воду. Змішати 50*50 молока та води довести до кипіння. Коли рідину доведено до кипіння, всипати 1 ч. л. чаю масалу (1 ч. л. на 1 чашку) і кип'ятити 1-2 хвилини. Це зробить ваш напій неперевершеним, що надає сили та свіжості на весь день. Цукор до смаку. Упаковка: 100 гр.
<
Відгуки (0)